Wie zijn wij?

De Tuinman Cadeaubon is een jubileumactie van hoveniersbedrijf H. Lamme & Zn Groenprojecten. In 2015 vierden wij ons 90 jarig bestaan en daar zijn we trots op! Deze mijlpaal vraagt om een leuke actie die voor iedereen met een tuin aantrekkelijk is: een cadeaubon die u voor uzelf kunt bestellen of iemand cadeau kan doen: nuttig, uniek en bijzonder leuk om te geven én om te krijgen!

Al vanaf 1925 is dit familiebedrijf een bekend gezicht in het Gooi en omstreken. Sinds 2012 staat de 4e generatie ‘Lamme’ aan het roer van deze dynamische onderneming: Sander Lamme, ondersteund door zijn echtgenote Tatjana.

Sander is een hovenier in hart en nieren: altijd buiten aan het werk, liefde voor alles wat groeit en bloeit. Aangevuld met de administratieve en marketingvaardigheden van Tatjana vormt dit de basis van dit leuke bedrijf waar de korte lijnen en heldere communicatie kenmerkend zijn voor de werkwijze. Wij zijn voornamelijk werkzaam in ’t Gooi en omstreken: Hilversum, Naarden, Bussum, Wijdemeren en Baarn.

Tuinonderhoud, tuinaanleg, tuinadvies

De hoveniers van hoveniersbedrijf H. Lamme & Zn Groenprojecten zijn tuinprofessionals voor zowel particulieren als bedrijven. Tevens verzorgen wij ook het tuinonderhoud voor verschillende Verenigingen van Eigenaren en omroepen. Als gediplomeerd greenkeeper is Sander Lamme een expert in gazon onderhoud. Vraag hem gerust om advies!

In de wintermaanden verzorgen wij voor een aantal bedrijven en VvE’s de gladheidbestrijding.